Feestdagen 2018

Smakelijk eten bij ons of bij u thuis

Geheel ontzorgd tijdens de kerst?

Roelanzia staat bekend om haar kwaliteit en de bereiding met kenmerkende bourgondische producten. 
Ook tijdens de feestdagen staan we weer voor u klaar.

We organiseren ook weer een kerstbrunch op 2e kerstdag maar u bent natuurlijk hartelijk welkom in ons restaurant.

Uiteraard is het ook mogelijk om thuis van onze catering gebruik te maken.

Kerstbrunch

Ook dit jaar is er weer een kerstbrunch bij Roelanzia.

Deze brunch wordt gehouden op tweede kerstdag en begint om 11.00 uur.

Wil jij hierbij zijn? Reserveer dan snel.

 Volwassenen:  pp 24.75
 0 - 2 Jaar: Gratis
 3 - 6 Jaar:  9.75
 7 - 9 Jaar: 14.75
 10 - 12 Jaar: 16.75

Reserveren kan telefonisch via 0478-541221 of via de mail info@roelanzia.nl 

4 gangen keuzemenu: 44.50

Soep | Hoofdgerecht | Dessert: 35.50

Mogelijk op 2e kerstdag vanaf 15.00 uur, graag reserveren.

Voorgerechten

Duo van wildpaté

Gerookte zalm

Soepen

Gebonden bospaddenstoelensoep

Runderbouillon

Hoofdgerecht

Hertenbiefstuk

Surf & Turf

Zalmfilets

Dessert

Grand dessert

Catering met de feestdagen

Stel zelf uw menu samen!

Bij besteding van 100 euro 1 fles huiswijn cadeau!

  prijs per stuk
of per persoon
Zalmcocktail 6.25
Hawaiicocktail 5.25
Trio van koude voorgerechtjes
(Meloen Ardenne ham, Kipcocktail & zalm cocktail)
9.25
   
Gebonden Tomatensoep 3.50
Heldere Runderbouillon 4.00
   
Jachtschotel met rauwkost 5.75
Wildgoulash 6.00
Varkenshaasje met champignon roomsaus 6.00
Contrefilets met gebakken Champignons 6.75
Gratin 2.00
Witlof 1.50
   
Ananasbavarois (4 personen) 9.50
Hemelse modder (4 personen) 9.50
Koninginnerijst met zwarte pruimen (4 personen) 10.25
Zwitserse roompudding (10 personen) 27.50

Of ga voor ons samengestelde catering-menu!

4-gangen voor 24.75 per persoon + bij elke 4 personen 1 fles huiswijn!

3-gangen (Voorgerecht | Hoofdgerecht | Dessert) voor 21.25 per persoon + bij elke 5 personen 1 fles huiswijn!

Voorgerecht

Trio van koude voorgerechtjes
(Meloen Ardenne ham, Kipcocktail & zalm cocktail)

Soep

Gebonden Tomatensoep

Hoofdgerecht

Varkenshaas met champignon roomsaus

Gratin

Witlof

Dessert

Hemelse modder