Restaurant

Heerlijke streekgerechten uit de Peel

Onze desserts en koffievarianten

Roelanzia staat bekend om haar kwaliteit en de bereiding met kenmerkende bourgondische producten. 
In ons restaurant kunt u terecht voor heerlijke streekgerechten in de vorm van een meergangen diner. 
U kunt eventueel afsluiten met een speciale koffie bij onze open haard. Of u laat u verrassen door onze uitgebreide lunchkaart. 

Desserts

Kinderijsje (voor kinderen tot 12 jaar)
Vanille ijs met aardbeiensaus en verassing

3.50
Dame Blanche
Vanille ijs met warme chocoladesaus

5.50
Vruchtensorbet
Vanille ijs met verschillende soorten fruit

5.25
IJs met warme kersen
Vanille ijs met warme kersen

5.75
Seniorenijsje
Vanille ijs

3.75
Hemelse modder
Huisgemaakte hemelse modder

6.25
Koninginnerijst met zwarte pruimen
Huisgemaakte rijstepap met zwarte pruimen

6.75
Grand Dessert Roelanzia 
Verschillende soorten huisgemaakte pudding en ijs

8.50

Koffie varianten

Famous Coffee
Koffie met whisky op de Schotse manier: met The Famous Grouse. Robuust, krachtig maar verfijnd van smaak. Koffie voor echte mannen én voor vrouwen die houden van avontuur.

Spanish Coffee
Spaanse koffie: puur, authentiek. Met Licor 43, de Spaanse likeur met 43 geheime ingrediënten. Gemaakt volgens eeuwenoud recept en toch helemaal van deze tijd.

French Coffee
Eigenzinnig & smaakvol. Kies voor verleiding en geniet van koffie met Cointreau, de meest natuurlijke, aromatische en frisse sinaasappellikeur.

Klets koffie
Als basis een dubbele espresso met daarin een scheutje karamel siroop. Een toef slagroom en een ouderwetse kletskop maken deze zoete koffie tot een waar genot.

Amaretto Cappuccino
Opgestoomde melk verandert een espresso in een geweldige cappuccino. Een scheut Amaretto doet de rest, het cacaopoeder geeft “The Finishing Touch”.

Verwenkoffie
Laat je verrassen en verwennen door deze heerlijke koffie waarvan eenvoud het toverwoord is: Espresso, scheutje kaneelsiroop en een flinke toef slagroom.

Irish Coffee
De basis een sterke espresso, aangevuld met Ierse whiskey. Wat basterd suiker, toef slagroom en cacaopoeder voor de afwerking en de Ierse koffie is klaar. Met recht een koffie om “Proost” op te zeggen, of zoals in het Iers: “Slainte!”